Blog

21 IUN 2024
Prețurile pe piața imobiliară Timișoreană în 2024 – context, evoluții și soluții
De ce piața apartamentelor noi din Timișoara este un magnet pentru investitori și cumpărători? Spațiu, confort, eleganță și dotări premium sunt câteva motive.
11 IUN 2024
Familia Vivalia – bucuria locuințelor pe care noi le construim
Apartamentele Vivalia Grand (V8) sunt punctul de atracție al pieței imobliare din Timișoara. Vino să le descoperi și să afli cum ar putea arăta viața ta!
Apartamentele Vivalia Grand (V8) sunt punctul de atracție al pieței imobliare din Timișoara. Vino să le descoperi și să afli cum ar putea arăta viața ta!
03 MAI 2024
Paștele, #acasă în comunitatea Vivalia
Atunci când te muți la Vivalia, nu doar că alegi un apartament de vis în centrul orașului, ci alegi și să faci parte dintr-o comunitate vibrantă și modernă. Amplasat în inima orașului, aproape de Iulius Town și Universitatea de Medicină și Farmacie, Vivalia Grand îți oferă confortul maxim al unui complex rezidențial plin de viață, conectat în permanență la pulsul orașului.
21 FEB 2023
Viața la Vivalia Grand. Interviu proprietar
Probabil v-ați întrebat cum e viața în Vivalia Grand. Colegul nostru Andrei s-a întâlnit cu unul din proprietarii din complexul rezidențial pentru a-i pune câteva întrebări despre ce implică achiziționarea, mobilarea și viața la Vivalia.
29 NOI 2022
Condiții de creditare
Ne-am întâlnit cu colaboratoarea noastră, Mariana Văcărescu pentru a aduce lumina asupra unor întrebări des întâlnite din partea celor ce își doresc achiziționarea unei locuințe prin intermediul unui credit. Am discutat inclusiv despre cota TVA 5%.
01 AUG 2022
Persoanele fizice pot beneficia, din 2023, o singură dată de cota redusa de TVA de 5% la achiziționarea locuințelor (OG 16 / 2022)
Persoanele fizice pot beneficia, din 2023,o singură dată de cota redusade TVA de 5% la achiziționarea locuințelor (OG 16 / 2022)
01 AUG 2022
Investitia imobiliara de azi, confortul tau financiar de maine!
Din statisticile BNR reiese faptul ca 90% din populatia Romaniei alege ca destinatie pentru economii fondurile de investitii sau piata imobiliara. In prima jumătate a anului 2022, chiriile au crescut în total cu 5,4 procente.Astfel, de la an la an, avem o crestere de un uimitor 14,1%. Cu o inflație ridicată care afectează economia, cel mai probabil acestea o să continue pe aceeasi panta ascendenta , ceea ce reprezintă un argument puternic pentru a investi acum în proprietăți imobiliare de închiriat. Timișoara se află în topul acestui clasament cu o creștere de peste 20% față de anul precedent în ceea ce privește căutările de chirie. Conform imobiliare.ro, la nivel național, în perioada aprilie-iunie căutările pe acest segment au crescut cu 11% față de 2021, deci, aproximativ 68.400 vizitatori au căutat locuințe de închiriat. In acelasi timp, preturile locuintelor noi a crescut cu o medie de 7,4% pe metrul patrat, iar numarul mai mic de unitati locative noi din piata nu va face decat sa duca lucrurile in aceeasi directie. Trebuie sa te gandesti ca atunci cand investesti intr-un apartament nou, situat intr-o zona ultracentrala iti asiguri un venit pasiv fara probleme. Situat in zona Tipografilor, pe strada Zimbrului, complexul rezidential Vivalia Grand ofera investitorilor un randament de peste 7%, apartamentele pretandu-se a fi inchiriate pe perioada indelungata de timp studentilor UMFT, celor ce isi desfasoara activitatea in polul principal de business al orasului (4 minute de Iulius Town, aproape de Piata Unirii sau Parcul Botanic) sau familiilor cu copii (1 minut de Scoala Generala 16 si gradinite) Timpul este o resursa importanta asa ca la Vivalia ai posibilitatea achizitionarii de apartamente la cheie, mobilate impreuna cu partenerii d e la Insidecor sau te punem in legatura cu specialisti de design interior, unde esti la o discutie distanta de realitate in ceea ce priveste ideea ta de apartament ideal. Ne gasesti la Biroul de Vanzari, pe Zimbrului 11, sa discutam despre apartamentele pe care noi le avem disponibile. P.S. Cafeaua si buna dispozitie sunt din partea casei!
28 IUL 2022
KAINDL, from 1897 to the present -- Quality Floors. Made in Salzburg, Austria
Atunci când investești în viitoarea locuință vrei ca totul să fie PERFECT! De aceea fiecare detaliu contează! La Vivalia beneficiezi de parchet laminat Kaindl din gama Classic Touch, care combină aspectul clasic de lemn cu structuri autentice. Disponibil într-o gama variată, acest produs este potrivit pentru orice tip de spațiu și are prestanță în orice incapere, fie ea avantgardistă sau tradițională. Robust, autentic, ecologic, igienic, foarte rezistent în timp. Sunt nenumărate motive care vorbesc de la sine despre calitățile podelei laminate Kaindl. De asemenea, este uşor de montat şi întreţinut! Decoperă beneficiile parchetului laminat Kaindl: - grosime 8 mm trafic intens - 30 de ani garantie - certificat „Greenguard” – un mediu curat pentru copii - certificat Blue Angel - certificat PEFC - emisii formaldehida E1<0.1 ppm - parchet Ecologic - parchet rezistent la utilizare şi lovire - parchet rezistent la lumină şi decolorare - antistatic - potrivit pentru scaun cu role - rezistent si usor de intretinut - rezistent la pete si chimicale - clasa de rezistenta la foc Cfl – S1 - clasa de trafic 32 - indicat pentru incalzirea in pardoseala
25 IUL 2022
Dotarile si finisajele Vivalia Grand V7 -- Încălzirea în pardoseala
Dotarile si finisajele Vivalia Grand V7 -- Încălzirea în pardoseala
01 FEB 2022
Vivalia Grand – apartamente livrabile imediat intr-o locatie exceptionala din Timisoara!
A locui intr-o zona centrala, conectata la inima orasului, constituie un avantaj semnificativ pentru orice proprietar de apartament. Vivalia Grand este localizat central, la doar cateva minute de Iulius Town, aproape de zona centrala, piata Unirii, scoli, gradinite, facultati. Practic, ai acces rapid la toate facilitatile de care ai nevoie si totodata ai garantia unui stil de viata cosmopolit.
Descoperă apartamentul potrivit pentru tine.
Programează o vizită!
Vrei sa fii primul care beneficiaza de oferta noastra? Contacteaza
consultantul nostru de vanzari
Nume & Prenume
Telefon
Adresa de e-mail
De unde ai aflat de noi?
Mesaj
Vivalia Grand
Zona Tipografilor
Str. Zimbrului (colt cu Str. Titan)
Orar
Luni - Vineri 09:30 - 17:30
Sambata 10:00 - 14:00
E-mail Vânzari
© Copyright 2024 Vivalia. Toate drepturile rezervate