Familia Vivalia – bucuria locuințelor pe care noi le construim

Home » Blog » Familia Vivalia – bucuria locuințelor pe care noi le construim
Apartamentele Vivalia Grand (V8) sunt punctul de atracție al pieței imobliare din Timișoara. Vino să le descoperi și să afli cum ar putea arăta viața ta!
Apartamentele Vivalia Grand (V8) sunt punctul de atracție al pieței imobliare din Timișoara. Vino să le descoperi și să afli cum ar putea arăta viața ta!
11-06-2024

Familia Vivalia – bucuria locuințelor pe care noi le construim

Acasă este locul unde ești cel mai iubit, iar familia este inima care bate neîncetat și umple căminul de dragoste. În fiecare zi, familiile stabilite în apartamentele Vivalia Grand aduc acea strălucire pe care ansamblurile noastre o împrăștie oriunde ar fi amplasate. Familia e cea care da viață casei întotdeauna.

Iar pentru că apartamentele Vivalia pulsează de viață în fiecare zi, ne-am gândit să celebrăm familia dedicandu-i o zi de sărbătoare plină de momente magice, emoții și iubire.

Am pregătit așadar o mulțime de surprize pentru ziua de 15 Iunie pentru ca Familia Vivalia Grand  să se reunească și să se reîntregească în confortul “casei” sale, dar așteptăm cu drag și familii care-și doresc să cunoască un alt mod de a face parte dintr-o comunitate. Un mod dinamic și deschis într-o comunitate tânără, unită de pasiuni și interese comune pe care și le va (re)descoperi (poate) și cu ajutorul surprizelor pregătite de noi.

Vom divulga doar câteva dintre momentele speciale pe care le-am pregătit pentru această sărbătoare pe care o organizăm în Vivalia Grand  ca să păstrăm totuși misterul și să-ți lăsăm plăcerea de a le descoperi pe celelalte împreună cu ceilalți participanți.

Am gândit această aniversare ca o conexiune – un “spectacol” provocator, plin de adrenalină (pentru cei ce o caută ????) dar și plină de emoții – atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.

Mai concret?  Ce spui de Escape room – nu doar o aventură pe cinste ci și interacțiune, descoperiri, distracție și bucuria de a face parte din comunitatea Vivalia? Echipa veselă, care ne ajută întotdeauna să punem în aplicare cele mai aventuroase și ambițioase proiecte recreative, va fi și de această dată responsabilă cu organizarea și distracția, va da adunarea, va crea echipele participante la jocurile noastre și ordinea întrării lor în concurs, dar le va și însoți în întreaga aventură a zilei. Iar cât aștepți nerăbdător să-ți vină rândul, te vei putea delecta cu ceai, cafea, limonadă și gustări din partea noastră în încercarea de a-ți stâmpăra cât de cât curiozitatea. În plus, dacă nu cunoști încă apartamentele Vivalia Grand (V8), le vei putea viziona însoțit de un coleg de-al nostru care-ți va da toate detaliile și informațiile pe care ești curios să le afli. În tot acest timp, cei mici vor fi răsfățați cu baloane modelate de echipa veselă, iar pentru toți participanții la evenimentul nostru avem pregătite mici atenții care să țină aprins interesul pentru ansamblurile noastre proaspăt vizionate - brelocuri luminate cu sigla Vivalia, care-i vor face invidioși cu siguranță pe prietenii tăi ce n-au putut ajunge la eveniment.

Să îți mai spunem că avem multe alte surprize? Ne oprim totuși aici și te întrebăm doar atât: ești curios să-ți cunoști vecinii? Vrei să vezi ce repede se împrietenesc copii tăi cu cei de vârsta lor? Ești interesat să vezi cum ar putea arată viața ta în Vivalia Grand (V8)?

Te așteptăm la eveniment!

Încă ceva: pozele vor fi asigurate de noi, la discreție, astfel încât vei putea să revezi acasă momentele preferate ale zilei și să-ți amintești de comunitatea Vivalia din care sperăm că vei face curând și tu parte.

 

Bucurie. Interacțiune. Surprize.
Trei motive pentru care să vii neapărat la ZIUA FAMILIEI în comunitatea Vivalia!

 

 

Descoperă apartamentul potrivit pentru tine.
Programează o vizită!
Vrei sa fii primul care beneficiaza de oferta noastra? Contacteaza
consultantul nostru de vanzari
Nume & Prenume
Telefon
Adresa de e-mail
De unde ai aflat de noi?
Mesaj
Vivalia Grand
Zona Tipografilor
Str. Zimbrului (colt cu Str. Titan)
Orar
Luni - Vineri 09:30 - 17:30
Sambata 10:00 - 14:00
E-mail Vânzari
© Copyright 2024 Vivalia. Toate drepturile rezervate