Investitia imobiliara de azi, confortul tau financiar de maine!

Home » Blog » Investitia imobiliara de azi, confortul tau financiar de maine!
01-08-2022

Din statisticile BNR reiese faptul ca 90% din populatia Romaniei alege ca destinatie pentru economii fondurile de investitii sau piata imobiliara.

In prima jumătate a anului 2022, chiriile au crescut în total cu 5,4 procente.Astfel, de la an la an, avem o crestere  de un uimitor 14,1%. Cu o inflație ridicată care afectează economia, cel mai probabil acestea o să continue pe aceeasi panta ascendenta , ceea ce reprezintă un argument puternic pentru a investi acum în proprietăți imobiliare de închiriat.

Timișoara se află în topul acestui clasament cu o creștere de peste 20% față de anul precedent în ceea ce privește căutările de chirie. Conform imobiliare.ro, la nivel național, în perioada aprilie-iunie căutările pe acest segment au crescut cu 11% față de 2021, deci, aproximativ 68.400 vizitatori au căutat locuințe de închiriat.

In acelasi timp, preturile locuintelor noi a crescut cu o medie de 7,4% pe metrul patrat, iar numarul mai mic de unitati locative noi din piata nu va face decat sa duca lucrurile in aceeasi directie.

Trebuie sa te gandesti ca atunci cand investesti intr-un apartament nou, situat intr-o zona ultracentrala iti asiguri un venit pasiv fara probleme.

Situat in zona Tipografilor, pe strada Zimbrului, complexul rezidential Vivalia Grand ofera investitorilor un randament de  peste 7%, apartamentele pretandu-se a fi inchiriate pe perioada indelungata de timp studentilor UMFT, celor ce isi desfasoara activitatea in polul principal de business al orasului (4 minute de Iulius Town, aproape de Piata Unirii sau Parcul Botanic) sau familiilor cu copii (1 minut de Scoala Generala 16 si gradinite)

Timpul este o resursa importanta asa ca la Vivalia ai posibilitatea achizitionarii de apartamente la cheie, mobilate impreuna cu partenerii d e la Insidecor sau te punem in legatura cu specialisti de design interior, unde esti la o discutie distanta de realitate in ceea ce priveste ideea ta de apartament ideal.

Ne gasesti la  Biroul de Vanzari, pe Zimbrului 11, sa discutam despre apartamentele pe care noi le avem disponibile.

P.S. Cafeaua si buna dispozitie sunt din partea casei! 

Descoperă apartamentul potrivit pentru tine.
Programează o vizită!
Vrei sa fii primul care beneficiaza de oferta noastra? Contacteaza
consultantul nostru de vanzari
Nume & Prenume
Telefon
Adresa de e-mail
De unde ai aflat de noi?
Mesaj
Vivalia Grand
Zona Tipografilor
Str. Zimbrului (colt cu Str. Titan)
Orar
Luni - Vineri 09:30 - 17:30
Sambata 10:00 - 14:00
E-mail Vânzari
© Copyright 2024 Vivalia. Toate drepturile rezervate