Paștele, #acasă în comunitatea Vivalia

Home » Blog » Paștele, #acasă în comunitatea Vivalia
03-05-2024

Atunci când te muți la Vivalia, nu doar că alegi un apartament de vis în centrul orașului, ci alegi și să faci parte dintr-o comunitate vibrantă și modernă. Amplasat în inima orașului, aproape de Iulius Town și Universitatea de Medicină și Farmacie, Vivalia Grand îți oferă confortul maxim al unui complex rezidențial plin de viață, conectat în permanență la pulsul orașului.

 

Zile bune în comunitate

Mutarea într-un loc nou te poate face să te simți singur, însă nu e deloc cazul locatarilor din complexul rezidențial Vivalia Grand. Aici, te vei bucura de o comunitate activă, dornică de distracție și socializare în orice moment. Pentru că ne dorim ca fiecare locatar să se bucure de o viață frumoasă acasă, am creat spații de relaxare și socializare prin tot complexul, în parcul nostru privat plin de verdeață. Avem chiar și zone de fitness, unde poți ieși cu vecinii tăi la jogging sau aerobic, în fiecare dimineață. Dacă vrei să te bucuri de atmosfera urbană alături de vecinii și prietenii tăi, o poți lua la pas spre Iulius Town, Piața Unirii sau Parcul Botanic, zonele de relaxare aflate la doar câteva minute distanță de casă. La Vivalia ești mereu conectat, mereu aproape de tot ce contează.

 

Eveniment de Paște la Vivalia Grand

Pentru că punem mare accent pe familie și comunitate, ne gândim să vă oferim mereu cele mai frumoase evenimente. Sâmbăta trecută, pe 20 aprilie, ne-am distrat împreună la evenimentul de Paște, dedicat întregii familii. Nu a fost un simplu eveniment de socializare, ci o întreagă aventură plină de surprize pentru toți, de la mic la mare. Echipa Veselă ne-a pregătit o cursă de comori prin întreg complexul Vivalia Grand, pentru care care cei mici, alături de părinții lor, au devenit exploratori în căutarea întrebărilor legate de locul pe care cu toții îl numesc acasă.

Cursa nu se putea încheia fără premierea curioșilor exploratori, așadar toți copiii prezenți la eveniment au primit o surpriză dulce și o jucărie din partea Iepurașului de Paște, cea mai drăgălașă mascotă a primăverii. Atmosfera de sărbătoare a continuat cu o sesiune de fotografii alături de Iepuraș, dar și cu jocuri, dans și voie bună, întreținute de Echipa Veselă, care le-a oferit copiilor cele mai creative figurine din baloane.

A fost un eveniment plin de veselie la care fiecare membru al comunității Vivalia a avut ocazia de a fi, din nou, mai aproape de vecinii și prietenii săi.

 

Confort și modernism

Fiecare apartament Vivalia este conceput cu gândul la liniște și relaxare, elementele care îți vor ghida fiecare zi petrecută în complex. Poți alege unul dintre apartamentele noastre spațioase, compartimentate ideal pentru a îmbina confortul și funcționalitatea la tine acasă. Apartamentele de la Vivalia Grand îți oferă dotări și finisaje de înaltă calitate, de la sisteme de încălzire în pardoseală cu control smart al temperaturii, la senzori de siguranță performanți. În plus, poți achiziționa apartamentul mult-visat, gata amenajat în stilul tău. Tu doar alege unul dintre cele 3 stiluri moderne de design, iar noi ne ocupăm de decorat!

 

Fii și tu parte a comunității pline de viață de la Vivalia Grand! Alege să locuiești în complexul urban din centrul orașului și fă parte din comunitatea care te face mereu să te simți acasă.

Află mai multe despre apartamentele disponibile aici.

Descoperă apartamentul potrivit pentru tine.
Programează o vizită!
Vrei sa fii primul care beneficiaza de oferta noastra? Contacteaza
consultantul nostru de vanzari
Nume & Prenume
Telefon
Adresa de e-mail
De unde ai aflat de noi?
Mesaj
Vivalia Grand
Zona Tipografilor
Str. Zimbrului (colt cu Str. Titan)
Orar
Luni - Vineri 09:30 - 17:30
Sambata 10:00 - 14:00
E-mail Vânzari
© Copyright 2024 Vivalia. Toate drepturile rezervate