Fapte bune

Home » Fapte bune

Dorinta noastra a fost aceea de a returna comunitatii din care facem parte cat mai multa energie pozitiva, dar si resurse financiare care sa contribuie la cresterea calitatii vietii semenilor nostri, motivati de bucuria de a darui. Ne preocupa continuu transparenta in toate actiunile pe care le intreprindem dar si obiectivitatea in acordarea finantarilor.

Vivalia investeste in comunitate sponsorizand proiectele de bine ale Fundatiei Alber!
Nu abandona scoala!
Proiectul vine în sprijinul a celor 40 de copii din Bencecu de Jos, (o comunitate de etnie rromă din județul Timis), beneficiari ai proiectului nostru “Nu abandona școala” și a părinților acestora, cu scopul creșterii calității vieții copiilor din comunitățile rurale și dezvoltarea abilităților de viață independentă a acestora, cat si promovarea egalității de șanse pentru toți copiii. Valoarea sponsorizarii: 47860 lei
CRESC -- Constientizare Responsabilitate Educatie Conexiune
Asociatia Academia De Bine
Obiectivul general al proiectului CRESC este indrumarea copiilor spre identificarea si accesarea resurselor proprii pentru a crea noi strategii , valorificarea unicitatii fiecarui copil , consolidarea increderii si a stimei de sine, descoperirea si formarea abilitatilor de relationare sanatoasa, identificarea si gestionarea emotiilor in scopul prevenirii bullingului si anxietatii, reducerea riscului de marginalizare in randul elevilor din ciclul primar , precum si cresterea nivelului de constientizare si informare asupra conceptului de sanatate si igiena mintala.
Educatia la SAT
Scoala Remediala la Sat
Scopul proiectului este prevenirea abandonului școlar prin activității remediale de tip afterschool pe toată perioada anului școlar. În timpul programelor de recuperare, lucrăm în grupe mici de 5-6 elevi și 1 la 1 cu profesori plătiți dar și voluntari și am observat că, în acest fel, ei pot depăși blocajele și pot recupera materia.
Descoperă apartamentul potrivit pentru tine.
Programează o vizită!
Vrei sa fii primul care beneficiaza de oferta noastra? Contacteaza
consultantul nostru de vanzari
Nume & Prenume
Telefon
Adresa de e-mail
De unde ai aflat de noi?
Mesaj
Vivalia Grand
Zona Tipografilor
Str. Zimbrului (colt cu Str. Titan)
Orar
Luni - Vineri 09:30 - 17:30
Sambata 10:00 - 14:00
E-mail Vânzari
© Copyright 2024 Vivalia. Toate drepturile rezervate