Ce mai e nou în cartierul Tipografilor? Află noutățile chiar acum.!

Home » Blog » Ce mai e nou în cartierul Tipografilor? Află noutățile chiar acum.!
26-07-2024

Una dintre cel emai bine cotate zone din Timișoara, cu un potențial impresionant de dezvoltare, cartierul Tipografilor se dezvoltă și se transformă într-un ritm susținut, cu perspective clare de accelerare a nivelului de popularitate și  în rândul tinerilor, al familiilor tinere, dar și a tuturor celor ce-și doresc să fie în mijlocul evenimetelor importante din oraș și la doar un pas de cele mai atractive zone și instituții.

Dovezi și proiecte? O mulțime, toate atractive , ce vor pune zona Tipografilor (dacă mai e cazul) în viitorul apropiat centrul atenției.

De exemplu, de curând a fost reabilitată, modernizată și extinsă Grădinița cu Program Prelungit nr. 33 din cartier, un proiect ce încântă familiile tinere ce locuiesc deja în zonă, dar care și atrage alte familii interesate de confortul și siguranța copiilor lor, preșcolari. Dintr-o clădire veche, în paragină, locația s-a transformat într-un spațiu vesel, extins, cu sală de sport nou construită și cabinet medical modern, cu o curte amenajată să răspundă nevoilor celor mici și cu dotări actuale și eficiente, realizate toate cu finanțare europeană. Pe lângă faptul că oferă un ambient cald și jovial micuților “locatari”, proiectul a reușit să convingă părinții că siguranța și confortul copiilor lor pot fi realizate și livrate la cele mai înalte standarde. Un exemplu și un început pentru dezvoltarea și modernizarea zonei, o tentație evidentă pentru familiile tinere cu copii de grădiniță.

Și acesta e doar începutul. Ritmul alert al construcțiilor de apartamente și spații comerciale ce au făcut și fac în continuare atracția sectorului imobiliar în Timișoara, contribuie de asemenea la dezvoltarea și modernizarea cartierului Tipografilor. Ca simplu vizitator în cartier, impactul schimbărilor în bine din ultima perioadă și ritmul accelerat de creștere al acestora te vor tenta să urmărești îndeaproape modul în care cartierul Tipografilor își schimbă imaginea.

În tot acest tablou de continuă expansiune a cartierului, cel mai recent proiect al nostru, Vivalia Grand V8 se îndreaptă cu pași repezi spre finalizare. O realizare în plus în zona Tipografilor, oportunități de investiții și posibilitatea de a face parte dintr-o comunitate tânără și vibrantă, dar și opțiuni concrete de dezvoltare comercială (prin spațiile comerciale încă disponibile pentru achiziție – și pentru care oferim bonus cumpărătorilor posibilitatea de a alege singuri compartimentarea spațiului – pentru achizițiile făcute până a începutul lunii Septembrie 2024) – toate oferite de Vivalia Grand V8.

Ultimele date legate de stadiul lucrărilor și al vânzarilor se prezintă în felul următor:

  • Lucrările avansează foarte repede, îndreptându-ne bucuroși spre momentul predării apartamentelor către proprietari, iar ritmul accelerat al vânzărilor din ultima perioadă ne îndeamnă să credem că ultimele apartamente disponibile se vor epuiza rapid.
  • Tipurile de apartamente disponibile în ansamblul V8 sunt cu 1 cameră, cu 1.5 camere, cu 2 camere, cu 2.5 camere și cu 2.5 camere cu terase mari.
  • V8 este un bloc NZEB (Near Zero Energy Builing) cu pompe de căldură panouri solare, care dispune și de o centrală pe gaz comună (pentru tot blocul) ce susține orice situație de urgență poate apărea.
  • Toate finisajele sunt calitative, folosim materiale premium care asigură nu doar o estetică superioară ci și durabilitate și întreținere facilă, garantând și un grad ridicat de sustenabilitate și confort apartamentelor,iar in plus fațada blocului e finalizată.

Vino să vezi și tu cum zona Tipografilor evoluează și se dezvoltă în fiecare zi și cum tot mai mulți tineri își doresc să facă parte din noua comunitate energică ce se încheagă aici!

Te invităm la o vizionare a apartamentelor noastre și la o discuție despre cum crezi că va arăta cartierul Tipografilori în următorii 5 ani!

 

 

 

 

 

Descoperă apartamentul potrivit pentru tine.
Programează o vizită!
Vrei sa fii primul care beneficiaza de oferta noastra? Contacteaza
consultantul nostru de vanzari
Nume & Prenume
Telefon
Adresa de e-mail
De unde ai aflat de noi?
Mesaj
Vivalia Grand
Zona Tipografilor
Str. Zimbrului (colt cu Str. Titan)
Orar
Luni - Vineri 09:30 - 17:30
Sambata 10:00 - 14:00
E-mail Vânzari
© Copyright 2024 Vivalia. Toate drepturile rezervate