Apartamentele ideale pentru studenții la Facultatea de Medicină din Timișoara

Home » Blog » Apartamentele ideale pentru studenții la Facultatea de Medicină din Timișoara
09-07-2024

Ești părintele unui student sau viitor student la medicină în Timișoara și, dincolo de emoțiile inerente ale acestei perioade agitate din preajma examenului de admitere, te gândești deja să fii cu un pas înainte și să-ți ajuți copilul în viitorul proces de acomodare? Cum poți să o faci fară să-i afectezi lui/ei acum concentrarea pentru examenul ce se apropie? Nimic mai simplu: documentează-te despre cea mai bună alegere a unei locuințe în Timișoara pe care i-o poți oferi!

Discuția despre a-l ajuta pe copilul tău în alegerea apartamentului ideal pentru anii studenției este amplă și necesară pentru a ști exact ce criterii să ai în vedere atunci când începi căutarea apartamentelor în Timișoara. Iată trei criterii pe care noi îți recomandăm să le iei în calcul atunci când cauți un apartament pentru studentul tău:

  • Proximitatea față de facultate;
  • Siguranța zonei;
  • Confortul locuinței.

 

 

 

Să le luăm pe rând și îți astfel vom explica în detaliu importanța fiecărui criteriu.

Proximitatea față de facultate nu este un moft ci o necesitate. Avantajul de a nu depinde de un mijloc de transport în comun care, pe lângă că este un mare consumator de timp prețios poate fi și un factor de stres incontrolabil atunci când prezența la facultate la ora fixă e obligatorie, întârzierile de orice fel fiind penalizate - este evident. Apartamentele Vivalia Grand sunt amplasate în spatele Facultății de Medicină din Timișoara, distanța pietonală putând fi parcursă în 15 minute, fapt ce asigură pe lângă facilitatea deplasării și confortul gestionării optime a timpului. Gândește-te la un orar de studii fracționat, la pauze între cursuri și seminarii sau laboratoare – și poți realiza încă o dată cât de important este pentru studentul tău să dispună de o locuință aproape de Facultatea de Medicină.

Siguranța zonei știm că pentru orice părinte (dar și pentru studentul în cauză) este un factor decisiv în alegerea locuinței perfecte. Astfel zona Tipografilor unde apartamentele Vivalia Grand sunt amplasate este una dintre cele mai bine cotate zone din Timișoara atât din punct de vedere al siguranței cât și al proximității față de zonele centrale de interes: Piața Unirii, Iulius Mall, centru, Facultatea de Medicină, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, ștrandul UMT, Piața Badea Cârțan și Kauffland. Spațiile largi, bine marcate, luminoase și cu trafic suficient cât să confere sentimentul de siguranță la orice oră din zi și din noapte, contribuie la creșterea sentimentului de securitate și încredere că zona în care Vivalia Grand e amplasată este cea mai potrivită pentru copilul tău.

Nu în ultimul rând îți dorești să-i asiguri studentului tău tot confortul unui apartament nou, cu dotări moderne și performante care să îi satisfacă nevoile pe care le are și să-i dea certitudinea unei funcționalități maxime a spațiului în care locuiește. Apartamentele Vivalia Grand  sunt complet finisate, mobilate și utilate, personalizate cu materiale premium și cu sistem SMART de protecție, în caz de incendiu, inundație sau furt, detalii care fac posibilă predarea imediată apartamentului, mutarea și acomodarea rapidă la noul statut de student fiind extrem de facilă în acest context.

Știm că pe lângă cele trei criterii prezentate de noi ai în vedere și alte aspecte atunci când alegi apartamentul perfect și mai știm cât de încântați au fost și sunt clienții noștri aflați ca și tine în cătarea celei mai bune variante pentru locuit  în Timișoara a unui student la medicină, așa că venim și cu opțiuni suplimentare care să te ajute să te hotărăști mai ușor asupra alegerii perfecte: la noi poți alege fie achiziția apartamentului preferat, fie investiția într-un astfel de apartament destinat ulterior închirierii.

Pentru orice variantă (achiziție sau investiție în vederea închirierii) ai opta apartamentele Vivalia Grand vor fi cea mai plăcută surpriză pe care i-o poți face copilului tău sau celor ce caută apartamentul ideal pentru închiriat.

Confort si dotări premium, amplasamet ideal și opțiuni perfecte de achiziție sau investiție – toate cu o singură alegere.

 

Descoperă apartamentul potrivit pentru tine.
Programează o vizită!
Vrei sa fii primul care beneficiaza de oferta noastra? Contacteaza
consultantul nostru de vanzari
Adriana
WhatsappWhatsApp
Adelina
WhatsappWhatsApp
Nume & Prenume
Telefon
Adresa de e-mail
De unde ai aflat de noi?
Mesaj
Vivalia Grand
Zona Tipografilor
Str. Zimbrului (colt cu Str. Titan)
Orar
Luni - Vineri 09:30 - 17:30
Sambata 10:00 - 14:00
E-mail Vânzari
© Copyright 2024 Vivalia. Toate drepturile rezervate